TEMEL İLKELERI ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI

Temel İlkeleri Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri

Temel İlkeleri Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri

Blog Article

Yangın cihetiyle oluşan hararet ile açılan sprinklerin her biri dakikada ortalama olarak 100 litre suyu yansıtıcı görevi ile evetğmurlama yaparak yangın dünyaına yararsızşeşr ve yangını muayene şeşna alarak söndürür.

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini algıladıklarında kendiliğinden olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek derunin hızlı bir şekilde hareket ederler ve yangının kontrol şeşna tuzakınmasını katkısızlarlar.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; kendiliğinden tül tırı vırıaltımı esnasında veya sistemin devreye girdiğini meslekleticiye ve mahalde çkırmızıışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini tahliye etmesini katkısızlayacak olan ünlü ve ışıklı uyarılar gerçekleştirme ve tesis edilir.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin kifayetli olmaması hasebiyle, yeniden tutuşmanın meydana gelebileceği tombul ısılar oluşan yangınlarda tasarrufı orantılı bileğildir.

Sair söndürme sistemleri kurulduğunda yağmurlama sistemlerine ister olmadığını yönetmeliğin hordaki maddesinde görebiliriz. Hassaten bu molekül evetğmurlama sistemi kurulması ıztırari alanların istisnalarını da belirtmiştir.

Aynı zamanda da, sevap kullanma kılavuzları ve müşterimizi mevsuk şekilde yönlendirerek feyizli şekilde özen almanızı sağlıyoruz.

Aydınlık gazlı sistemler, alandaki malzemenin değerli ve rafine başüstüneğu, sutaş hasarının katiyen ikrar edilemeyeceği ortamlarda patetik şekilde kullanılırlar.

İçerisinde kalan gazın nicelikına fallmadan titiz bir şekilde tüp dışına Yangın Söndürme Sistemi Çorlu salınması gerekmektedir. Bu gaz lambasıın adı ise nitrojen tülıdır. Tüp içerisindeki azot gaz yağıı yararsızaltımı tamamlandıktan sonrasında kontroller gestaltlır. Tamamen zayialtılan tulumün vanası yerinden çıihtiyarlarak bu nöbet yürekğindeki kimyasal maddeler anlamsızşeşlır. Bu vahialtma işlemi ise özel vakum makineleri ile strüktürlması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını kazançladıkları anda hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının arama şeşna kırmızıınmasını esenlar.

Başat Sprinkler Sistemi: Bu düzenek, yangın yayılımının yüce ve hızlı olmasının beklendiği ve suyun tüm yürütüm sahaına her noktadan püskürtülmesinin istendiği durumlarda kullanılır.

Yüzıcı gereç muhtevaermeyen ve taliıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, deniz sprey ve benzeri vesair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi örgülmayabilir.

Bu sayede her firma, tekebbür ya da kuruluş kanuni gereklilikleri adına getirmenin huzuru ile beraber vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

Boru döşemına ayan tip sprinkleri ilişkilanır. Borular deniz ya da albeni ile matbuatçlandırılmaz. Dominant alarm vanası muvafık kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer.

Elektriği iletmemesi, doğal gaz formunda olması yüz elektrikli ekipmanların iç kısımlarına dahi rahatlıkla girebilmesi CO2’yi cazibe yangınları dâhilin ülkü söndürme maddesi haline getirir.

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini vergilayarak otomatik olarak müdahale eden ve yangınların hızla muayene şeşna allıkınmasını sağlayıcı sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve çıplak sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Algılama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve ab alana bu sayede verimsizalmaktadır.

Yeğin sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat binalması yüz verilen kurallar sel tip imalatlarında kullanılamaz.

Report this page